VectorVest Investment Forum Eindhoven
Learn more about this upcoming event.
  • Summary
  • Agenda
  • Register

Zaterdag 12 mei 2018 VECTORVEST INVESTMENT FORUM in Eindhoven

Welkom bij de volgende VectorVest Workshop. Iederen die lid is van VectorVest is welkom, alsook mensen die VectorVest nog niet kennen en geheel vrijblijvend een demonstratie willen bijwonen.  VectorVest is beleggerssoftware die fundamentele en technische analyse combineert.  

De VectorVest Community is enorm gegroeid in Nederland: (nieuwe) abonnees maken volop gebruik van de talrijke Nederlandstalige ondersteuning die sinds januari 2016 beschikbaar is. Iedere maand vinden er maandelijkse bijeenkomsten plaats op meerdere locaties in Nederland. We komen op zaterdag 12 mei bij elkaar in Eindhoven.

De sessie bestaat uit 2 delen.

Tijdens het eerste gedeelte leggen we echt de basis uit van VectorVest. Dit is een must voor iedere beginnende abonnee, voor iedereen die VectorVest nog niet kent of voor iedereen die zijn basiskennis wilt opfrissen. We bespreken de zeer betrouwbare Marktsignalen van VectorVest. Wij voorspellen de markt NIET, maar wij geven de trends weer. Sinds 1996 hebben deze marktsignalen nog geen enkele grote trendommekeer op de markt gemist. Eens u weet wanneer u in de markt moet stappen, is het belangrijk dat u de juiste aandelen in Portefeuille neemt. Onze database bevat 7.650 Amerikaanse en 2.150 Europese aandelen. Naast fundamentele en technische analyse maakt VectorVest ook gebruik van unieke eigen indicatoren die ervoor zorgen dat u aandelen makkelijk en snel kan analyseren.  

In het tweede gedeelte doen we iedere maand iets anders:

* Backtesten van een winstgevende strategie met eigen parameters van VV. We backtesten sinds 1996 (USA) of 2005 (Europa).

* hoe dividendaandelen beoordelen? Let niet alleen op de Dividend Yield, maar op een combinatie van Dividend Yield, Dividend Safety en Dividend Growth.

* Hoe bodemvissen of shorten met VectorVest?

* Bespreken van alle functionaliteiten binnen VectorVest

* Etc etc.


Personen die onze sessies bijwonen, ontvangen achteraf de volledige presentatie. U heeft dus alle schermafbeeldingen en kan hier thuis mee aan de slag.

Tussen de 2 sessies is er een pauze van 10 minuten. Iemand die enkel het 2de gedeelte wilt bijwonen, kan ons dus tijdens de pauze vergezellen.

De voertaal is Nederlands. Toegang is gratis, maar registratie is verplicht.

Details

When
12/05/2018 9:30 AM CEST - 12:30 PM CEST
Where
Wijkcentrum'tSlot
Kastelenplein 167
LX Eindhoven 5653 Netherlands

 

 

 

 

 

 

© VectorVest Inc ®. All Rights Reserved.