VectorVest Investment Forum Mechelen
Learn more about this upcoming event.
  • Summary
  • Agenda
  • Register

Donderdag 3 mei 2018 VECTORVEST INVESTMENT FORUM in Mechelen

Welkom bij de volgende VectorVest Workshop. Iederen die lid is van VectorVest is welkom, alsook mensen die VectorVest nog niet kennen en geheel vrijblijvend een demonstratie willen bijwonen.  VectorVest is beleggerssoftware die fundamentele en technische analyse combineert.

De VectorVest Community is enorm gegroeid in België: (nieuwe) abonnees maken volop gebruik van de talrijke Nederlandstalige ondersteuning die sinds september 2015 beschikbaar is. Iedere maand vinden er maandelijkse bijeenkomsten plaats op meerdere locaties in Vlaanderen. We komen op donderdag 3 mei bij elkaar in Mechelen.

De sessie bestaat uit 2 delen.

Tijdens het eerste gedeelte leggen we echt de basis uit van VectorVest. Dit is een must voor iedere beginnende abonnee, voor iedereen die VectorVest nog niet kent of voor iedereen die zijn basiskennis wilt opfrissen. We bespreken de zeer betrouwbare Marktsignalen van VectorVest. Wij voorspellen de markt NIET, maar wij geven de trends weer. Sinds 1996 hebben deze marktsignalen nog geen enkele grote trendommekeer op de markt gemist. Eens u weet wanneer u in de markt moet stappen, is het belangrijk dat u de juiste aandelen in Portefeuille neemt. Onze database bevat 7.700 Amerikaanse en 2.100 Europese aandelen. Naast fundamentele en technische analyse maakt VectorVest ook gebruik van unieke eigen indicatoren die ervoor zorgen dat u aandelen makkelijk en snel kan analyseren.

In het tweede gedeelte doen we iedere maand iets anders:

* Backtesten van een winstgevende strategie met eigen parameters van VV. We backtesten sinds 1996 (USA) of 2005 (Europa).

* hoe dividendaandelen beoordelen? Let niet alleen op de Dividend Yield, maar op een combinatie van Dividend Yield, Dividend Safety en Dividend Growth.

* Hoe bodemvissen of shorten met VectorVest?

* Bespreken van alle functionaliteiten binnen VectorVest

* Etc etc.

Personen die onze sessies bijwonen, ontvangen achteraf de volledige presentatie. U heeft dus alle schermafbeeldingen en kan hier thuis mee aan de slag.

Nieuw is ook dat de aanwezigen de laatste 20 minuten zelf bepalen wat er besproken wordt: dit kan de analyse van een individueel aandeel zijn, inhoudelijke vragen over de software, …  

Tussen de 2 sessies is er een pauze van 10 minuten. Iemand die enkel het 2de gedeelte wilt bijwonen, kan ons dus tijdens de pauze vergezellen.


Er is tijd en ruimte om nadien nog een glas te drinken en na te praten. Maak kennis met andere abonnees en vraag naar hun ervaring met VectorVest!

De voertaal is Nederlands. Toegang is gratis, maar registratie is verplicht.

Details

When
03/05/2018 7:00 PM CEST - 10:00 PM CEST
Where
Residentie Offendonk
Den Haes 8A
2860 Sint-Katelijne-Waver 2860 Belgium

 

 

 

 

 

 

© VectorVest Inc ®. All Rights Reserved.